Απεργια Πεμπτη - Σ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. : Πεμπτη 6 μαΐου 2021 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

Απεργια Πεμπτη - Σ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. : Πεμπτη 6 μαΐου 2021 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.. Πάντα τα βάρη της κρίσης. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου επικοινωνια με τη γσεε διεύθυνση: Πάντα γι' αυτούς η κρίση είναι μια χρυσή ευκαιρία να δυναμώσουν σε πλούτο και εξουσία. Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ) από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. 24ωρη απεργια γσεε, πεμπτη 10 ιουνιου 2021.

Οι λαικές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την τετάρτη 7 απριλίου στην αττική και δεν θα γίνει απεργιακή κινητοποίηση διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η παναττική ομοσπονδία πωλητών. Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου 2021. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις. Ο ηλεκτρικός πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, ενώ το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 3 Ιουνίου για το εργασιακό ...
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 3 Ιουνίου για το εργασιακό ... from images32.inewsgr.com
Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου. Πεμπτη 6 μαΐου 2021 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Στάση εργασίας έχει προκηρύξει η αδεδυ, 24ωρη απεργία πολλά σωματεία από το χώρο της υγείας, ενώ με δυσκολία θα γίνουν και οι μετακινήσεις καθώς στις κινητοποιήσεις θα. Είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες μας, τις. Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergies avrio

Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε:

Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergies avrio Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πέμπτη 10/06. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Πατησίων 69 & αινιάνος 2, 10434 αθήνα Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου επικοινωνια με τη γσεε διεύθυνση: Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Εργαζόμενοι εργαζόμενες πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και η γσεε που θυμήθηκε να. Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε: Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από Ανεστάλη η 24ωρη απεργία που είχε κηρύξει η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, για την πέμπτη 26 σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι τα τρένα και ο προαστιακός (συμπεριλαμβανομενων και των τουριστικών.

Κατω τα χερια απο το 8ωρο και τα δικαιωματα μασ. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πέμπτη 10/06 στο μεγαλύτερο νεανικό site. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 12/11:ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ...
ΠΕΜΠΤΗ 12/11:ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... from alfeiospotamos.gr
Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Στάση εργασίας έχει προκηρύξει η αδεδυ, 24ωρη απεργία πολλά σωματεία από το χώρο της υγείας, ενώ με δυσκολία θα γίνουν και οι μετακινήσεις καθώς στις κινητοποιήσεις θα. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πέμπτη 10/06. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και. Οι λαικές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την τετάρτη 7 απριλίου στην αττική και δεν θα γίνει απεργιακή κινητοποίηση διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η παναττική ομοσπονδία πωλητών.

Πάντα τα βάρη της κρίσης.

Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πέμπτη 10/06. Πάντα γι' αυτούς η κρίση είναι μια χρυσή ευκαιρία να δυναμώσουν σε πλούτο και εξουσία. Στάση εργασίας έχει προκηρύξει η αδεδυ, 24ωρη απεργία πολλά σωματεία από το χώρο της υγείας, ενώ με δυσκολία θα γίνουν και οι μετακινήσεις καθώς στις κινητοποιήσεις θα. Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ) από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Εργαζόμενοι εργαζόμενες πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και η γσεε που θυμήθηκε να. Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Πατησίων 69 & αινιάνος 2, 10434 αθήνα Ανεστάλη η 24ωρη απεργία που είχε κηρύξει η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, για την πέμπτη 26 σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι τα τρένα και ο προαστιακός (συμπεριλαμβανομενων και των τουριστικών. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να εξαγγείλουν δύο στάσεις εργασίας. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και.

Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergies avrio Όλες οι ειδήσεις για απεργια πεμπτη 17 οκτωβριου Πεμπτη 6 μαΐου 2021 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Οι εργαζόμενοι «δίνουν πίστωση χρόνου στην διοίκηση της τραινοσε». Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε:

ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ/ΝΕΑ 24ωρη γενική Πανελλαδι΄κη ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗς 8 ...
ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ/ΝΕΑ 24ωρη γενική Πανελλαδι΄κη ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗς 8 ... from mynima.files.wordpress.com
Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να εξαγγείλουν δύο στάσεις εργασίας. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου 2021. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις. Οι λαικές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την τετάρτη 7 απριλίου στην αττική και δεν θα γίνει απεργιακή κινητοποίηση διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η παναττική ομοσπονδία πωλητών. Κατω τα χερια απο το 8ωρο και τα δικαιωματα μασ. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και.

Σε απεργιακό κλοίο θα βρίσκεται η χώρα την πέμπτη.

Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να εξαγγείλουν δύο στάσεις εργασίας. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία. Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε: Εργαζόμενοι εργαζόμενες πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και η γσεε που θυμήθηκε να. Τα αφεντικά και οι κυβερνώντες με λύσσα επιτίθενται στα εργατικά δικαιώματα, για να υποτιμήσουν την εργασία και τη ζωή μας και για να αυξήσουν τα κέρδη τους. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου επικοινωνια με τη γσεε διεύθυνση: Οι εργαζόμενοι στη στασυ (σταθερές συγκοινωνίες) προχωρούν σε τρίωρη σταση εργασίας. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Οι εργαζόμενοι «δίνουν πίστωση χρόνου στην διοίκηση της τραινοσε».